25 juni 2012

Måndag nu igen

Då var det visst måndag igen, verkar som att det är den stora (?) bloggdagen, iaf för mig. Det blir väl så när det är inomhusväder (galet mycket regn och båst och sånt). Egentligen tänkte jag åka en vända till stan idag, men det får bli imorrn istället. Eh... eller på onsdag (efter en snabb titt på klart.se)... Å andra sidan är det säkert fler än jag som tänker så och då borde det bli mindre folk att trängs med om jag ändå åker in idag. Det ger sig.


I tisdags kom Fia hit och vi svängde ihop en smaskig brunch! Sen gick vi en långpromenad i solen och smaskade glass. Mycket trevlig dag :)


Omnomnom :)
Onsdagen och torsdagen blev fix-och-trix-dagar. Många vändor till tvättstugan, handla inför midsommar och ner i källaren för att försöka hitta mitt tält (som vi då trodde att vi skulle sova i på midsommar). Tältet hittades och jag fick för mig att kolla att det var komplett och lagom fräscht. Nu vet jag att vårt vardagsrum är stort nog att tälta i :)


Zelda utforskar tältet
På fredagen åkte vi ut till Väddö för att fira midsommar på familjen Biraths landställe! Vi klädde midsommarstången, åt midsommarlunch i solen, dansade långdans, lekte femkamp, sjöng allsång, fikade, gick promenad till klipporna, grillade, mumsade god middag, sjöng ännu mer och blev faktiskt inte så farligt myggbitna :) Dock blev jag väldigt solbränd (läs illröd) på axlarna. Det gör fortfarande ruskigt ont på den vänstra och jag kan för tillfället bara använda tubtopp... Hur som helst var det jättemysigt att vara där och jag ser fram emot att få se en massa bilder därifrån. Själv lämnade jag mobilen i stugan (vi behövde inte sova i tält) i brist på fickor (och 3G-täckning) så jag har inga bilder hemma att dela med mig av.


Den här veckan blir nog ganska lugn för min del, ska rensa ut det som ska kastas i förråden så att vi får plats med det som Tom och Anne kör hit från vinden. På lördag ska vi fira Klara som fyller 4 år den 3:e juli. Det var ganska längesen vi träffade henne så det ska bli mysigt att få krama om henne lite igen  ♥


Nu ska jag peta i mig lite lunch, sen är det nog banne mig en tur till stan som gäller (kanske :P). Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar